pátek 4. září 2009

4.9.09 Začíná to vypadat velmi velmi vážně






Jupíí! Máme hotový projekt!
Většina známých si sice myslí, že jsme se zbláznili. My však již poměrně dobře víme, do čeho se hrneme a co nás zhruba čeká a nemine. Chystáme se totiž po šesti letech bydlení v novém domě, postavit si druhou DŘEVOSTAVBU!
K tomuto "odvážnému" kroku jsme se však odhodlali, nikoli z důvodu, že by se nám bydlelo špatně. Ba právě naopak. Bydlení v dřevostavbě, které bylo pro nás před těmi 6 roky, takovou znouzectností, bych dnes již za klasický dům nikdy neměnila! Stalo se však, že se nám konečně podařilo získat pozemek podle svých představ. A to v dosahu Pražské MHD, 15 minut od metra Kobylisy...Dostatečně prostorný a rovinatý, zároveň mimo řadovou zástavbu a víceméně stranou od ruchu velkoměsta.
Abychom to ovšem neměli až zas tak jednoduché, jsou všechny výše popsané přednosti pozemku spravedlivě vyváženy jeho neutěšeným stavem. Takto nějak se v pohádce o Šípkové Růžence, prosekával patrně princ za svou láskou...A to chudák ani neměl křovinořez. My jsme ale chytřejší, křovinořez jsme si půjčili v půjčovně no a co se levné dětské pracovní síly týče. Tak v tomto ohledu, jsme naštěstí samozásobitelní. :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat